Avslutningsvis...

2008 lider mot sitt slut. Jag skrev ihop min årskrönika för 2008 igår; året som tog sin början i Folkets park i Borlänge och som nu kommer avslutas med familjens vänner i Hässelby.
Ett omvälvande år. Jag anar att 2009 blir lugnare.

Årets nästnäst sista dag tillbringades på tantfika hos Nilla. Vi åt färgglada cupcakes och Disneys Mulan-film gick på i bakgrunden medan vi tjattrade. Alla fick varsin Korea-present med något personligt varje! Eller, jag vet inte om jag törs kalla min gåva för särskilt personlig... hehe... Jag fick koreanska kondomer med tarotkort på baksidan av varje förpackning och en "klubba" av kondom med Elvis på (tack vare min fling på polisonger). Samt godis som man fixar ihop själv, klistermärken, halsband med mitt namn inristat i på koreanska, bokmärke, ätpinnar och hemmagjorda kolor av Ems. Hoppas jag inte glömt något.
Näst sista dagen spenderades i biblioteket, vårt nya hak, där jag lyckades flippra ihop en hel del Schulaufgabe i ett ambitiöst sinnestillstånd och på kvällen såg jag Lorryfilmen Yrrol då jag blev akut hängig och lite ledsen och behövde muntras upp. Men klart, det som CJ mumlade om i ett sms att han eventuellt kunde bistå med är ju snäppet bättre än varm choklad....
Och tidigt den 31 december svassade jag runt och städade glatt medan underskönaunderbara Madicken busade på min lilla teve. Sedan dansade jag till the Pogues och spelade igenom lite stycken Johann Friedrich Franz Burgmüller, min älsklingskompositör, på keyboarden innan jag susade iväg ned till tåget mot Barkarby.
Jag går in i mitt tjugoandra levnadsår (men jag är novemberbarn, det dröjer innan jag firar tjugotvå på dagen), det är för tidigt för att sörja livets missade goda och sannerligen, jag blomstrar.

Nästan så man blir vegetarian...

"Djuren har bara sitt liv och sin päls och nu ska vi ta båda ifrån dem"
Enligt en av mig nypåfunnen bloggare har en djurrättsaktivist vid namn Ingrid Newkirk sagt detta och det är nästan, bara nästan, som jag blir vegetarian för de brännande orden. Men nu har jag fyllt frysen med kött och kyckling, och som Nilla utbrast igår: "jag har inte sagt att jag inte är hycklare!"

Ö

Ö - vilken oemotståndlig bokstav. Detta inlägg dedikeras ö-et. Som en gammal, klok, överbliven och rofylld farbror är mitt ö.
Nu har jag placerat ändan hos mina föräldrar och tröjan luktar såpa då jag spillde en wokad vattenkastanj på den och råkade smeta ut det ännu mer när jag fumligt försökte plocka upp den med mitt pincettgrepp lika utvecklat som en ettårings.
På juldagen for vi till mormor där vi åt gott och mycket och följde julens seriesatsning om Selma Lagerlöf med Mr Ts (icke)-favoritskådespelarska, gudomliga Helena Bergström med kattögonen. Och på hemvägen igår stannade vi till vid Enköpings lasarett och träffade min farmor, hon fick vara där över julen men är piggare nu.
Great news! CJ är min nya telefonkompis, den Rasmus jag pratade med i novembertid har inte hört av sig sen jag messade och sa att jag var för sjuk för att ses en tisdagkväll (nu bad jag pappa spara på rösten och sjunga på vägen upp till återvinningen istället för att "sjunga" här och störa mig, haha). Så nu är CJ telefonmannen i mitt liv. Jag anar att det är pratkvarnen han bor i som gör att våra samtal är timslånga och samtalsämnena behagliga som orientaliska divaner att bre ut sig över; replikerna studsar mellan oss i harmoni och vi matar varandra med söta druvor i kvällssol. Ja, och på redig svenska: det är så jävla kul å prata med honom, och jag är nyfiken på hur han är när vi väl träffas i sinom tid. Tågbiljetten hit är bokad och... ja, jag har lite sockerdricka i magen och knäna av spänning får jag erkänna.
Annars är ju min nya princip att en ny kärlek inte dyker upp förrän tidigast hösten 2010. Och mamma tror jag att jag blir år 2016. Så tror magen. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig som bekant.
Lördagskvällen med B-vik i ryggen tillbringade jag med tjejerna, vi åt pizza på restaurangen där vår gamla gymnasielärares man jobbade, och tog sedan ett glas rött på en okänd bar. Och idag tog jag och morsan sällskap till Willys där jag handlade upp mig på basvaror och tyngre grejer då jag hade tillgång till bil.
Nu ska jag vara lite aktiv i syfte att studera. Ska passa på när jag har internet att gräva ner mig en meter extra i Piaget och Vygotskij, alltmedan det åks längdskidor på teve precis det sig bör på en ljus söndageftermiddag om vintern. Aah, dessa skidåkares knaggliga engelska pillar mig i öronen; tysken i vänstra örat och den intervjuande reportern i det högra.
Ikväll kommer lite släkt från pappas sida över och äter gryta med oss.
// Katt U Juvel

Stilla julafton

Jag vaknade tidigt idag och det var min tredje natt i Jakobsberg. Första natten invigde jag i min stolta ensamhet insvept i morgonrock och en lyxig (nåja) likör i en glöggkopp. Och julaftonen startade med finalen av tv3:s Top Model och ett antal sms fram och tillbaka, en tillönskning av trevlig onsdag till min syster (som inte firar jul med killen) men desto fler god julhälsningar till nära och kära. En viss CJ fick ovanligt många, jag vet inte vad =)

Stockholms stad var folktom när fadern styrde hemåt mellan butikernas neonljusskyltar och de parkerade bilarna längs Södermalms gator. Nu är vi hemma i radhusidyllen och pappa läser från den humoristiska halstablettasken jag gav honom, "not for girly men" tror jag det stod, och beundrar (återigen ett nåja är på sin plats) halsduken från hans äldsta dotter. Mamma blev nog också glad över sin "badbomb" för duschkabin. Själv bär jag ett par unikt designade örhängen jag fick av min yngsta åttaårige kusin, han har själv gjort dem. I sin tur blev han glad över Pokemonkorten han fick av sin otroligt snälla kusin, han har redan 1500 stycken enligt honom själv men nio till är fortfarande lika utmärkt. Han är så lillgammal och härlig, min stora lillkusin! "Vilken bra", sa hans mamma om en annan julklapp, och han fällde kommentaren "Ja, den var lite bra". Liksom höjdaren "Men jag har inte fått det jag önskade mig", påpekat med ett sting vänligt inlindat anklagande, tills sista klappen kom, ett stort set med Pokemonkort, och han kläckte ett "Nu fick jag det jag önskade mig!"
Vi firade ute i Farsta tillsammans med min mellanfaster och hennes familj, samt ett par vänner till dem, och efter att jag fått en privat konsert av kusin C som vackert framförde en egen julsång, kan jag konstatera att det var en mysig jul i gott sällskap.

Ikväll blir det kanske Mars Attacks! - den film jag under många år varit livrädd för men som jag sakta men säkert vande mig att uppskatta. Jag hatar av hela mitt hjärta dessa vidriga rymdvarelser ända sen jag såg filmomslaget på fritidshemmet Klubben på mellanstadiet och lämnade filmfredagen i protest. Sedan fick jag ändå se den under tjejkvällen brudarna i klassen ordnade, det var inte riktigt läge att gå därifrån då när någon förtjust hade hyrt den på VHS-band. Jag var även tvungen att klippa ut bilden på en av rymdvarelserna ur en Fridatidnings sammanfattning av året 1996 och slängde i soporna, jag stod inte ut med tanken att hans onda ögon skulle finnas någonstans i mitt rum.

Så, nu har prästen skänkt sina läsare dagens kloka ord. Dags för skinkmackan min ömma moder brett mig framför marsianernas attack av jorden. Jag avstyrde förslaget att se "den där... eh... The Secretary"-filmen, jag har sett den och vill inte se spankingscener med föräldrarna, nej tack, tack gudgubben att vi inte har kanal sju så den skulle kunna komma på tal som kvällens filmförslag.

Imorgon tar vi förbi Uppsala-Gävle-Söderhamn till mormor och eftersom grannarna är visa nog att stänga ute mig från deras trådlösa internet kommer kattungejävelns tal till församlingen förbli glest införda ytterligare en tid.

Hav tålamod, kamrater. Numer går jag och lägger mig i tid utan datorn eftersom TV är tråkigt, ingen ärtsoppa utan pannkakor till efterrätt, vet ni.

En god jul och ett lyckligt 2009 önskas ni alla

/Kitty


Drömmen gror ännu inom mig

Sov min första natt i lägenheten. Det var tomt att bo helt ensam men Eve var gullig och kom över med frukost när jag vaknat självmant vid sju.tjugofyra och hunnit "bryta" med en nyvaken hunk via telefon med förklaringen att våra fundamentalt olika syner på vardagen skulle orsaka tjafs och problem jag inte orkar med. Jag tycker om honom, han är lätt bland det snyggaste jag sett, och hans tankar intresserar mig, men det känns inte rätt i magen. Lätt som en plätt. Eveflickan flyttar till Soppero permanent, som jag väntat mig. Jag vill också! Jag vill bo uppe i norr, ha många barn och en lugn karl mitt i stöket. Jag vill slippa läsa Metros töntiga shoppingtips och krav från ungdomar med moderiktiga fula glasögon som kaxigt stirrar in i kameran. Jag vill... kunna andas!!! Springa, skrika, må bra. Bli ung mamma och göra allt som alla människor förr eller senare kommer på är meningen med livet. Det kan omöjligt vara tristare än att uggla bort i Stockholm och dessutom andas in avgaser och få finnar av den dåliga luften.
Så jag har bestämt mig. När jag slutar skolan 2011 tar jag en resväska med kläder och tar en tjänst uppe i norr, jag ska ha hatt och jag ska hålla i den när jag stiger av tåget, snön ska yra omkring mig och jag ska hyra ett rum alldeles centralt i någon småstad. Jag tänker fan inte stanna. Tvinga mig inte att stanna.


Hanna talar ut

Det här känns som ett öppet debattinlägg i en diskussion som gäller ett fåtal men som ändå tar plats i det offentliga rummet. Nix tog upp det till ytan i sin blogg och jag känner mig manad att öppna mitt hjärta likaså.

Det gäller mitt tjejgäng.
Mina tjejjer, mina änglar, de närmsta vännerna jag har.
Varför är vi så stela med varandra och varför så kort tid innan det bröts upp, egentligen?

Jag uppskattade verkligen all möda Nix lagt ned på sin årliga glöggkväll igår, det VAR en trevlig kväll, massa gott att äta. Nazli var tyvärr saknad, och en vän till många i gruppen, S, följde med och var lika välkommen hon - annars var vi alla samlade.
Ändå var stämningen... krystad, och när S bröt upp hakade jag och Eve på för hemsällskapets skull, och det hela kan absolut även i mina ögon i efterhand anses som oartigt, åtminstone från min sida som inte hade någon tid att passa nästföljande dag, som de andra.

Men varför hade vi det inte maximalt trevligt och lustfyllt under den tiden vi var där? Jag är kanske saltet som strös i såret, när jag även tar upp detta, jag kanske är den enda som tycker det, men det liknade snarare ett kyrkkaffe än en rolig glöggkväll.
Det beror inte på var vi var eller vem som ordnade, vi kan helt enkelt inte vara sådär flummiga och glada som gruppen var på rasterna i skolan '03 till '06. Är det så krasst att vi är tjejer, vi funkar inte grupp? Helt ärligt bättre två och två, eller möjligtvis tre, hur töntigt det än är. Gruppen, utnött? Jag tillhörde inte de roligaste och flummigaste i skolan av oss heller, vill jag minnas, men jag hoppas inte jag sänkte allt som vi alla långsamt sänkte båten igår. Vänskap är som vilken relation som helst, man måste faktiskt jobba ibland och inte bara avnjuta frukterna av det, för utan arbete bakom finns ingen skörd, och Niki ska inte ensam slita för att bevara en av de få grupptraditionerna vi har, det enda smälta socker som håller samman vårt Upplands-Broiska pepparkakshus.
Men jag förstår att du blir less, Nix.
Jag vet inte vad man kan göra åt det, men ju mer sällan vi ses desto stelare blir det.
Hon säger att det var likadant under gymnasietiden, och jag räcker motvilligt upp handen och instämmer. Vi sitter av tiden, äter allt det goda som hon och hennes syster spenderat timmar åt att fixa, passar bussar och "drar oss hemåt", "tänker på refrängen", "tackar så hjärtligt med en obligatorisk kram" och försvinner ut i snöblasket.

Förlåt mig, Niki.

Jag hoppas traditionen lever vidare med pånyttfyllt blod, och fortfarande tituleras Nikis glöggkväll, i tusen år framåt, var vi än befinner oss, vilka som än besitter stolarna.
Låt oss se den här gången som anledning att ta upp träffen, värdera eller omvärdera, och om vi tycker att det är värt det - vilket vi alla förhoppningsvis gör - så får vi faktiskt lägga manken till, annars kommer vi vara mer splittrade än vi någonsin varit.


CJ-tankar

Samtalet med CJ sträcker sig långväga, ända från igår kväll och pågående, mitt i natten - och jag som blir purrad tidigt av mamma imorgon för att packa ihop det sista! Har även pratat med Kungsholmarn emellanåt och därför formuleras en liten fråga i mitt sömndruckna huvud, nämligen; När man inleder en relation med någon - då väljer man väl alltid det?
Eller blir alla kära och har inget val?
För alla väljer väl att inleda något? Man väljer att tycka om, väljer att bli kär, eller åtminstone väljer att göra sig beredd och öppen för det?
Så. Jag gör det som jag numera alltid försöker göra. Jag går på magkänslan. Allt annat är grus som försöker hindra mig från att göra det rätta, småsaker som nyfikenhet, attraktion och ytlighet som försöker täcka över och försvara det äkta.
Visst har magkänslan haft fel i mångt och mycket, eftersom jag typ alltid känner motvilja inför att exempelvis få besök. Men vad det gäller relationer, då får jag välja - antingen låter jag magen gruva sig, eller så lyssnar jag på den, lyder och plockar bort det störandet momentet.


Mah Jong

Jag vann på Mah Jongspel med familjen trots att jag är ett helsike att spela med, intensiv och otålig dundrar jag ut över brickplanerna när systern med entonig röst läser innantill ur regelhäftet. Dock är vi lite ängsliga här hemma då min farmor oväntat blev dålig, men det är under kontroll tror jag, hon fick hjälp i tid. Annars är allt hyvens, särskilt med flytten som jag går runt och småmyser över. Det kånkades kartonger, säng och soffa med hjälpsamma släktingar och slätstrukna gardiner sattes på plats. Och igår fick jag följa med Malin på inspelning av tv4s Parlamentet där vi satt och klappade händer och skrattade åt alltid lika lysande Johan Glans med sin "partikamrat" André Wickström, jag skrattade faktiskt "på riktigt" åt honom, lyssnade småförälskat till guldlockige Björn Gustafsson medan jag artighetssfnissade åt Petra Medes skämt. På söndag kan ni se programmet och avgöra själva. Jag har hemmagjorda sushis i magen.

den 18 december

Idag låses mitt SvenskaSpel pokerkonto upp. Plugg, prat och lunch med Nazli över böcker i bibblan. Efteråt handlade jag diskmedel och toapapper och vandrade upp till min grotta där jag i tystnad diskade några dessertskålar och njöt. Mot kvällningen fylldes bilen med kartonger och en svart stol, och jag fick hjälp av pappa, Mr T och Schteina att fylla linneskåp med alla dessa virkade små dukar och lakan i tusental.
Det spritter en liten lycka inombords. Jag ägnar mig pliktskyldigt åt utvecklingspsykologin och handlar julklappar emellanåt, lite åt andra men främst åt mig. Häromdan unnade jag mig ansiktsprodukter för hundratals kronor i stan, vars gator är nakna utan sitt snövita duntäcke. Och så får jag ett B elegant passat åt mig, näst högsta betyget på socialpsykologin. Det stryker mig medhårs i mitt val att söka en extrakurs på distans i vår, en liten kurs i Skövde i kognitionsvetenskap som lockat mig. Får se om jag tas in på reservplats. Så har jag äntligen klagat till mig lite ljud från helgens charmör, Kungsholmarn som CJ kallar honom, han är nog precis sådär lagom slacker i relationssammanhang som jag behöver, jag är starkt ovan - ändå är jag hans insekt i lovestoryn om flugan och lampan.
Förresten är jag en hemlig matchmaker och det är skamligt roligt.
Må kärleken lysa över oss, vänner, må kärleken lysa.


Momin

Det är en trött liten mymla slash momin som sitter i soffan med kalla kinder och rökdoft i håret. Var länge sen man befann sig i en inrökt lägenhet. Hänt en del i veckan, har aldrig haft så fullt upp om kvällarna. Jag har varit på stan med tjejerna i omgångar med shopping och tjeckisk mat, haft ishockeykväll med spöat Leksand och med muntra Therese och Jossi, sett musikal med familjen, firat pappa med släktingar (trevligt att äntligen kunna prata friktionsfritt med äldsta kusinerna) och blivit uppringd av hunken från i början av oktober och övertalades att träffas. Sagt och gjort, vi sågs och gick på bio - han är en sån där spontan typ denne blondskäggige, rökande, mjuktuffsiga charmör med busiga ögon - och på söndagen var det jag som stal honom för lite Crashfilm och snacks. Till en början lite halvtaskig kommunikation som sist, men vi gjorde en bra isbrytare och jag tillbringade natten hos honom. Vaknade dessvärre vid minsta rörelse, det var en hård säng och varmt. Jag har därför befunnit mig en något slags dåsigt overklighetsdimma resten av dagen, vi snoozade, låg och flumpratade och skrattade åt skämt typ X-Men ("sådär ser mina före detta killar också ut") och din mamma jobbar på Lipton, gör hon deeee? innan jag fick rusa till tåget för att hinna till sista papperspåskrivningen för lägenheten. Eftersom han bor på Kungsholmen har han gångavstånd till centralen, jag är lättimpad. Jag var stressad och klädde mig samtidigt som J försiktigt borstade mitt hår, och dra mig baklänges - det blev faktiskt ganska snyggt med snedbena.
Jag och Nilla åkte till lägenheten på eftermiddan, och vi kikade i alla lådor och skåp, spolade med kranarna, öppnade fönster och skuttade runt av inspiration. Nilla sprudlade av idéer på inredning, och jag tycker det ska bli så jävla bra där!

Ältaren från Hässelby

Jag är ältaren från Hässelby, hon som ältar allt och tänker alldeles för mycket!
Pratat med Nilla som hotar med att slå mig med en knölpåk... men jag kontrade med att då skulle min nära-döden-upplevelse ge mig ännu mer analysmaterial.
SLUTA TÄNK!
Och sluta skapa relationer likt en spindel väver trådar. Du är inte ensam. Haft en bra dag och så blir man kontaktad av någon med känslor... Jag orkar inte, det dog ut för två månader sen, du har inte sagt ett jota sen dess utan det var ett "ha det bra" och ändå kommer du alldeles för sent, när du är ute ur leken, och tror och avgör saker som du inte kan bestämma över. Smickrad en smula men mest trött. Jag vill ju inte, jag orkar inte. Jag ska rekommendera mina döttrar att leka av sig så att de vet vad de vill när de är 21. Fast det kanske bara blir värre då.
Och så tänker jag... och analyserar. Det jävla ältandet.

Jag ska kontakta nån. Prata med nån, typ studenthälsan eller ungdomsmottagningen. Jag pallar inte att a) vilja träffa vänner b) undra varför jag vill se dem c) ifrågasätta om jag verkligen vill träffa dem d) tänka om det verkligen är roligt eller bara förväntningar att det ska vara roligt e) undra om jag bara låtsas jag att jag vill f) om det finns något jag gillar överhuvudtaget g) om man kan gilla något överhuvudtaget eller om det är något jag tvingas ta ställning till av tvång, kommer det av sig självt eller är det tvång som andra ligger bakom eller om jag uppfunnit detta tvång för att jag inte tycker något utan tvång eller....

Nilla. Knölpåken.

Tentacider

Vi tog en "tentaöl" idag efter salstentan som för övrigt kändes ganska bra. Vi var fyra från början, men vi utökades till 12 och placerade oss vid Fridhemsplan. Mycket diskussion om provet blev det trots överenskommelse om att lämna in och lämna bakom sig. Men mycket trevligt tycker jag att umgås utanför skolan! Första riktiga handlingen som tyder på att jag är student, trots att en stor stark byttes ut mot en cider och en nachostallrik.
I helgen har jag, förutom att pluggat socialpsykologi deltagit i grannträff i 68an, druckit söta likörer och sett foton från resor i bland annat Israel, Jordanien, Svalbard och Indien. Nu - Boston Tea Party med stropparna Filip & Fredrik.

Nattuggla och glasögonorm

Har tenta på måndag och bläddrar saktmodigt bland powerpointpresentationerna och texter om fasader och gruppdynamik. Min lärare blev lite paff över att jag besvarade en kursares fråga vad kritik mot kunskap som historie- och kontextlös innebär klockan ett i natt, men jag är ju en sablans nattuggla. Studerade gjorde jag dock inte, jag råkade bara se den sedan länge obesvarade frågan och kände mig manad att hjälpa.

Är snuvig, så tog av mig linserna. Vet ni, när man är så halvblind som jag och har tjocka glas - då måste man sträcka ut handen på ett ungefär där man la glasögonen och fumla runt tills man stöter på bågarna. Om glasögonen inte ligger inom en viss radie måste man gå nära med ansiktet och kisa runt cirka 2 dm över bordet eller hyllplanet där glasögonen borde ligga. Eller hämta hjälp, även om man känner sig som en gammal gumma som måste ha hjälp för att hitta rätt på sitt förlagda handikapphjälpmedel. Ännu större cirkus blir det när jag tappat en kontaktlins någonstans. Då måste alla stå alldeles stilla och söka eftersom den lilla plastbiten kan sitta vad fan som helst; på golvet, i handfatet, i mitt hår, på min tröja, kvar i mitt öga innanför undre ögonlocket... 
Hm. Tillbaka till intrycksstyrningen...

Dagens knäppis: Råkar man missa -mail efter hotmail.com kommer man in på www.hot.com istället, och där finns en länk till Barack Obamas valkampanj. Undrar vad de betalade för den domänen.

citat om kvinnan

En kvinna, påstås Carl von Linné sagt, bör ha
"en anständig hemgift, ett angenämt hull, och ett lättböjligt sinne"
och är härmed mitt kvinnoideal i ett nötskal *blink* även om det sista stundtals blir svåruppfyllt.

Made his day

Kände för att göra världen lite vackrare. Såg en yngling, säg på sexton-sjutton bast, med angenämt utseende (= han var snygg! på normal ungdomssvenska), idag när jag satt i Kungshallen med Nilla, Nazli och Ems, och en idé ploppade upp för mig efter den mättande paellan. Vi skulle precis gå och jag klottrade hastigt ned ett "Du var söt men lite för ung =)" på baksidan av mitt kvitto, passerade bordet där han satt med sin kompis, och lät den dimpa ned framför honom innan jag svischade vidare med Nilla som av synen förnam minnen från grundskolan. Vände mig om en bit bort och såg hur han glodde som fan, gav honom ett leende och skuttade iväg som en världsförbättrande komplimanggivare i sina bästa år. Jag antar att jag made his day, eller åtminstone gav honom något att himla med ögonen åt, över sin lunchtallrik.

Och, och! Nilla fann en bok med alla svar i. Jag ställde den töntromantiska frågan "Kommer jag finna kärleken nästa år?" och svaret löd fåntråkigt "Det tycks dröja längre än du tror". Happ.


Uttråkad

Sopranosrepris, hamstersidor, fem glas O´boy i kroppen, DeVotchka på youtube och ingen intressant jävel att prata med.


Årets julklapp

Jag vill ha en BaginBra - en ficka som sätts fast på behån för id-kort och pengar! Årets julklapp?
http://sydsvenskan.se/skane/trelleborg/article393530/En-behaficka---for-sakerhets-skull.html

Och dagens korta: Bara tio skolor får ha elitklasser i naturvetenskap och matematik - i hela landet. Okej, jag förstår vitsen med ordet "elit". Men bara tio är löjligt få... När redan 17 Stockholmsskolor ansökt om att få öppna.
++ Öka intresset för NP och matte!
- -  Varför ägna sig åt elitism i skolan öht?


Faktura i mitt namn

Fick en faktura för beställning av vitaminer, med en handskriven påminnelse om att jag inte upplyst dem att jag flyttat och att om jag inte betalade inom 7 dagar skulle de gå vidare till inkasso/kronofogden. Jag blev kall. Betalningsanmärkning var ordet som svischade runt för mig. Men mina föräldrar sa lugnt att inget händer, de har bara förväxlat mig med någon annan. Jag mejlade och bad dem makulera fakturan, och ringde men nådde inte fram annat än till telefonsvarare. Idag fick jag svar och det är någon i Borlänge som gjort en beställning i mitt namn, och när de inte hittat personen har de vänt sig till folkbokföringen och hittat min adress. Han på företaget krånglade dock inget utan var vänligt inställd, och jag kan utan problem slänga fakturan. Skönt, hade inte orkat bestrida och hålla på. Han från kundtjänst sa att han såg att jag använde en annan e-post så det bekräftade att jag var en annan person =)

Nu är jag jätteglad! Stina ska ha hand om uppvärmning på gympan och hon har gjort ett jätteroligt program. Så jag skuttar och skrattar med henne en massa.
Slagsmålsklubben - Malmö Beach Night Party

RSS 2.0