Ballong

Tredje gången på tre veckor som jag är sjuk. Vad är detta? Igår fick jag ont, nästan skavande i magen, och är sen dess uppsvälld, känns som att jag svalt en ballong och det känns ända upp under revbenen fast jag inte ätit nåt olämpligt och särskilt gasbildande. Plus tjock i halsen och den vanliga förkylningssymtomen som lägger sig som ett tryck över t-zonen. Jag svettas ena stunden och fryser den andra, är hängig och ynklig. Ingen praktik idag alltså.
Mamma är på väg upp till mormor som ligger på sjukhuset i Hudik med en propp. Oroligt.
Och killen stapplar fortfarande fram på kryckor, jag är nog inte så hjälpsam som jag borde, har mest varit besvärlig själv tycker jag. Men tycker mycket om att stå på knä och hjälpa honom med strumporna.
Killen som tittade på lägenheten är intresserad och vill ta med sin tjej nästa gång. Ungefär hälften gissningsvis är kvar att packa, och vi ska se om soffan och soffbordet får plats här, soffan till kontoret som extra sovplats, och möjligen byts bordet i vardagsrummet ut mot mitt större.
På praktiken denna vecka har vi haft gruppvägledning, verkligen intressant! Men jag skulle aldrig palla vara lärare och undervisa klasser på det här sättet varje dag: de är som ett gäng femtonåringar är som mest: en del är tysta, blyga, och en del ointresserade och ritar förstrött, en del barnsliga och pratiga, några kan ingenting, andra kan desto mer. Det skiljde sig en hel del. Och så fort man säger att "ja, då är vi klara" så reser de sig upp med buller och brak och stormar ut, haha. Överlag var de ändå väldigt snälla och de skrev iaf snällt ned några svar.
Och klänningsletandet får fortsätta, man kan hitta väldigt fina märkesklänningar till billigt pris på Östermalm, men det är ändå inte billigt. Jag ger inte över tusenlappen för en enda kväll... Får bege mig till andra jaktmarker istället. Nu ska jag gå och göra nåt annat. Var tvungen att gå upp vid 7.15 för att äta frukost och är sedan dess uppe. Är inte ett dugg trött. Har läst min tyskaläxa och lär väl läsa några syvgrejer också. Sen har jag fått i uppgift att dammsuga och packa upp några av mina saker, så jag får ta min svullna mage och stora arsle ur vagnen och gö nå nytta. He!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Fan vad jobbigt.. hoppas du blir bättre snart!^^

2009-09-24 @ 16:11:27
Postat av: mallan

Ja, krya på dig!

2009-09-27 @ 19:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0