Hemma igen ensam

Varit i Hägernäs från torsdag em till lördag em och gosilosat med min CM. Blir mer och mer kär i den mannen! Jag är en liten slarver som inte kan planera och följa avtalade tider, men det är lite svårt att sikta in en tid exakt när man ätit våfflor med Emsi, Nilli & Nazli och måste sjunga hela dagisrepertoaren av barnvisor på väg till stationen. CM såg mig från If-huset och mötte upp mig och så handlade han mat åt oss på ICA Stop med den lyxigaste delikatessdisken jag skådat på en ICA Supermarket. Fredagen var de flitigas dag. CM jobbade hemifrån och satt i arbetsrummet, jag var i köket och skrev på hemtentan, och emellanåt fick vi energi av varann genom lite kel. Så har jag lärt mig använda en Mac också!
På kvällen kom hans kompis över, den förste jag får träffa ur hans liv, men jag sa inte så mycket... somnade på soffan och sa nog inte ens hej då. Och idag låg vi länge och pratade på morgonen, sedan dukade han fram en ordentlig frukost innan jag följde med honom till PC City där jag fick ett usb-minne på 2 GB så jag inte blir mobbad för min lilla 128-mb =) Han släppte av mig i Solna där jag strövade runt och kikade lite förstrött på mobiltelefoner, innan jag tog bussen till jobbet där jag sedan jobbade stängning. Fick äran att jobba med några nya personer och jag hade återigen en lördag där det var lite folk då de flesta antagligen satt hemma och glodde på fotboll. Mina kamrater tyckte att vi skulle släcka ner lite vid speldisken lämpligt till Earth Day som anordnas idag (Världsnaturfonden uppmuntrade privatpersoner och företag att släcka ner lamporna idag på kvällen) men så undrade en kund efter en stund lite försynt varför vi hängt för kyldiskarna. Det var visst samma knapp, hehe, som drar ner skyddet. Snabbt på med alla lampor igen alltså!
Imorgon får jag träffa min älsklingssnubbe igen. Ska försöka knata upp och skriva klart hemtentan så jag är fri från den. Fick just sms... längtar efter dig! Skickar ömma kyssar genom natten att fästa på kinden.
/Kär fåne

Kommentarer
Postat av: Belle

Bra initiativ att han köpte dig en 2GB! :P 128 MB! fniss

2009-03-29 @ 09:57:47
Postat av: Kattungejäveln

Men Belle!!! Taskigt att reta mig för det där, det är överspelat nu :( Snyft! Fick ju den för att slippa bli retad, och så retar du mig ändå! ledsen i ögat

2009-03-29 @ 11:50:43
URL: http://kattungejavel.blogg.se/
Postat av: Belle

Förlåt ^^ tycker iaf att ni verkar gulliga :)

2009-03-29 @ 13:40:36
Postat av: Kattungejäveln

Oss emellan så står jag för det mesta av det gulliga... Han är bara med på ett litet hörn, men han matchar mig bra^^

2009-03-29 @ 15:21:57
URL: http://kattungejavel.blogg.se/
Postat av: Anonym

...bara2 GB?! Skoja bara! :P

Då skaffar han väl Nasas superdator till dig. ;)

2009-03-29 @ 21:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0