Vad gör du för att förstöra vårt samhälle?

Hej kompis!
En fundering slår mig när jag skrattar framför Parlamentets 10 årsjubileum och dricker O'Boy på bästa sändningstid. Vad gör jag egentligen för att förstöra vårt land och det samhälle vi byggt upp och fortfarande bygger på?
En grej är att jag faktiskt äter för mycket sött, och även om jag precis försökt börja träna, så lever jag inte hälsosamt och därmed skymfar jag alla råd och rön om hur man ska leva för att inte bli sjuk och behöva ta del av samhällets resurser i framtiden; sjukvårdskostnader och dylikt.
Och så bor jag i Sveriges typ sämsta kommun på sophantering och miljöfrågor, och måste kasta konservburkar i hushållssoporna för att det inte finns särskilda behållare för sådant.
Jag lever ju på statligt studiemedel också, men det hoppas jag att jag kan betala tillbaka i form av tillförskanskad kunskap och framtida tjänster inom studievägledning, inte utan betalt dock... Inget fadderbarn har jag heller, fast jag kan unna mig smultronlikörer och nöjeskryssningar, som den i-landsmedborgare jag är.

Nu är det upp till dig läsare att svara! Vad gör DU för att förstöra vårt samhälle och Moder Jord?

Kommentarer
Postat av: Nilla

Jag fortsätter leva.. isn't that enough?? O__o'





=P

2009-01-16 @ 10:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0