Mår illa :(

Det här suger. Vaknade för en halvtimma sen och kan inte sova av illamående. Åt en kopp yoghurt och ligger nu framför Mtv. Misstänker att det är en infektion eller nåt, ska ringa sjukvårdsupplysningen och fråga om det kan ligga bakom. För om det var maginfluensa  borde det väl märkas vid det här laget? Snyft snyft, gnäll gnäll.'

Uppdatering Pratade just med en ssk som sa att det antagligen är p-pillren, om jag inte är gravid (vilket verkar vara den automatiska förklaringen när man är ung vad man än söker hjälp för).
Är väl bara och vänta och se. Studiebesök på riksdagen idag, jag hade ju gärna sovit lite till men det blir väl att kura under täcket framför tv och hoppas att kroppen fattar att de där jävla hormonerna ska in!

Kommentarer
Postat av: Belle

Det där du skrev är så sant och sååå irriterande. Sedan när man säger att man inte är gravid så tittar de jättemisstänksamt och tror att man ljuger. VANMAKT!

2009-02-09 @ 15:20:45
URL: http://2livelife.wordpress.com
Postat av: Belle

Btw, krya på dig :)

2009-02-09 @ 15:21:28
URL: http://2livelife.wordpress.com
Postat av: Kattungejäveln

Jupp, Belle, lite lustigt egentligen, men det kanske är den vanligaste orsaken?

Mår bättre nu iaf, ständigt lite illamående men inte som i morse, det var riktigt drygt.

2009-02-09 @ 16:21:50
URL: http://kattungejavel.blogg.se/
Postat av: Quigley

Yeah, you know it! Vad precis vad ni snackar om tjejer.. Hoppas du inte fick se Fredrik vid riksdagen men att du kollade in statyn med Olof Palme istället.

2009-02-10 @ 12:16:14
Postat av: Kattungejäveln

Jo, skymtade den, men det är en liten byst vad jag kunde se. Och så satte jag upp dig på en frivilliglista över sponsorer av Göran Perssons byst. Det var väl okej?

2009-02-10 @ 14:35:56
URL: http://kattungejavel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0