Gnäll

Minns ni att jag berättade om familjelivs krig mot Flashback? Att de sistnämnda "tar" bilder från FL och länkar på FB och hur en del familjelivsmorsor är djupt kränkta och upprörda för att deras privatliv (eh...?) blir inkränktat på detta vis. Nu har en av dem som inte förstått att internet är öppet för alla, kontaktat Expressen och gnällt.

"Gravida kvinnor hängs ut på nätet"

"Gravida kvinnor hängs ut på internet. Deras privata bilder diskuteras under rubriken "Mjölkfyllda bröst på milfs". - Det är förnedrande, säger Anna Thomsson, 23, en av de drabbade."

Ja, jag säger då det... Och så kommer vd för familjeliv och säger att hon inte hört talas om detta. Jag lovar, Ylva; om du hade varit det minsta aktiv på den här sidan hade du inte kunnat undgå detta. Och det kommer vara lönlöst att försöka berätta för en community; där det finns medlemmar som tror att det går att polisanmäla sina svärföräldrar för att ha skrivit ut delar av hennes "privata" men öppna blogg som kommer henne till last i en familjetvist, - att alla bilder som läggs ut läggs ut för alla.

länk: http://www.expressen.se/1.1160243

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0