Framtvingad

När jag gick på högstadiet fick man en liten almanacka på posten från typ Libresse, med små rutor som man skulle fylla i sina röda dagar i med ett kryss. image79alltså idag.
Brämhults Spirulinadryck med apelsin, mango, ananas är god. Vår bagare sa til mig att det är bland det nyttigaste man kan få i sig, de där små juiceflaskorna med alger, så jag litar på henne. Köpte även en påse Gojibär idag. Ett bär bland superfrukterna. "Gojibär är rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Bären lyser intensivt röda av olika karotener och både smak och utseende liknar något russin" skriver nyfikenvital.se. Jag hörde om dem från Du är vad du äter på tv3. Fast de var ganska äckliga. Jag sprang dock runt och snackade med alla på jobbet om bären och tog även miste på avståndet och höll på att klippa till en kassaledare i ansiktet idag när jag skulle visa påsen, hoppsan.
Christian skriver att han har tråkigt på jobbet, han får "bara städa" för 200:-/h - staaackars han.

Och så har de ringt från Stockholm om nåt sommarjobb på Gärdet, ska ringa imorgon och höra mig för. Vem vet, det kanske blir riktigt bra?

Rubriken syftar förresten på att "karlake" skrev till mig att någon på facebook letade efter Peace- och Lovebiljetter. Skriv till henne, sa han. "Jag har inte facebool" felskrev jag. "Men kanske facebook?" Jonas-humor. Fast syrrans ska visst säljas på tradera så jag tror jag struntar i det där. Men innan jag sa något krävde jag ett "hur mår du?" av honom. Alltså lite framtvingad artighet minsann.
Nu ska jag ta en sen promenad, fastän klockan snart är halv elva, och jag är tjej.

Kommentarer
Postat av: Mikke

Bra att du vågar gå ute trots att du är tjej. Trist att så många inte vågar.

Kolla gärna in min blogg och läs och kommentera den hemska kommentaren jag har fått angående dödsdrogen DXM. Den är helt galen!

http://LITOTES.BLOGG.SE

2008-05-21 @ 00:23:19
URL: http://LITOTES.BLOGG.SE
Postat av: Mallan

Va e d för jobb på Gärdet du har sökt?

2008-05-21 @ 12:20:14
Postat av: Nazli

ja håller tummarna för att du får jobbet på Gärdet

2008-05-21 @ 14:30:58
URL: http://confessionsofaprincess.blogg.se
Postat av: Kattungejäveln

Mikke. Jag lovar. Jag är inte den rätta person att försöka få ett snabbt instämmande för ett direkt förbud från. Själv tar jag inte DMX utan en god söt hallonsmoothie från Wayne's Coffee för att må gott.

2008-05-22 @ 17:56:44
URL: http://kattungejavel.blogg.se
Postat av: Kattungejäveln

Förresten så återvände jag efter 20 min då jag blev rädd för mystiska män.

2008-05-22 @ 17:57:07
URL: http://kattungejavel.blogg.se
Postat av: Kattungejäveln

Håll inte tummarna. Ett vårdbiträdesjobb. Vet inte om jag vill...:)

2008-05-22 @ 17:57:31
URL: http://kattungejavel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0