Kundkommentarer =)

De roligaste snodda från familjeliv.se
Ni som jobbar i affär eller liknande - vad har ni hört för trista skämt och sjuka frågor?"Min kompis jobbade i matbutik och hade en kund som varenda ggn han va inne i butiken plockade på sig kassar, gömde dom bakom ryggen och låtsades som ingenting. Hon sa aldrig nånting, men tillslut fick hon nog och slog in 50 kassar.. gubben kom tillbaka och va såklart jättesur. Och hon sa: Oj ursäkta. Det va lite svårt att se hur många kassar du gömde när bakom ryggen"
LAMadde"Vi hade en tant som köpte 5 presentkort à 100 kr styck. När det köpet var gjort lade hon upp ett gäng varor på disken och betalade med tre av presentkorten!

Gah, vad irriterad jag blev! Snacka om onödigt pappersarbete för oss...."
Cavatine"en kompis var också på nummerupplysning. en kund med utländsk brytning skulle bokstavera o när hon kom till "S" säger hon '"s som i söttbulle..
'" MaddeMamman


"En annan rolig kundsak hände en polare som jobbade på mack. Det var många kunder som köpte porrtidningar. Han la alltid upp dem på disken och hoppades att de skulle be om påse. De som bad om påse fick genomskillniga fryspåsar som han hade där bara för att de inte skulle kunna dölja sina tidningar." SupernautKommentarer
Postat av: Nazli

rätt åt han me plastkassarna.... men fan va folk kan va irriterande..

2008-03-27 @ 13:47:51
URL: http://www.confessionsofaprincess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0