Datorer & raidat fl

Hela eftermiddagen har jag försökt få internet i min burk. Men den tönten har inte ens koppling till nåt nätverk. Fler än jag har tvingats in i denna röra och nu får jag vänta lite innan jag kommer på vad jag ska göra mer och låna sambons dator så länge. Och jag förstår ingenting av drivrutiner, men laddar ner dem gör jag lydigt.
Denna söndag har jag försökt äta, och det känns som att jag är en liten pickfågel som bara kan äta små gryn i taget för sedan blir hon stopmätt. Idag åt jag ändå riktigt kött till middag. Känns rejält.

Singing Bee på tv3 är värdelöst om det inte uppmuntrar folk till sångglädje.
Så efter ha att diskat undan lite disk och så, försökte jag ta mig en liten välbehövd rast framför familjeliv. Och upptäcker att det har blivit raidat... härligt... av folk på flashback.info:s medlemmar som har en slags "veckolig raid mot valfritt forum" som spammar FL.
Oskyldiga mammatrådar som "här ger vi varann tips om hur vi ska bygga våra egna skötbord" och "mat till laktosintolerant 0åring" har blivit undanträngda av tusantals rätt grova men barnsliga inlägg. Inte ens mina favoritavdelningar är skonade (såklart). Eftersom inga trådar funkar syns bara rubrikerna, och så här skrev medlemmarna på moderatordiskussionen när de till slut fick luft nån timme senare:

image33

Jag är en smula road, i alla fall av förvirrade fl-medlemmar.
"Se till att radera foton på barn,vart ni bor osv.man vet inte vad hackarna hittar på!hoppas FL kan stänga ner sidan och skaffa ett bättre skydd mot hackare!"
Jo för nu ökade ju riskerna för att bilderna sprids...

Till er hackare.FÖRSVINN härifrån genast.gå ut till sandlådan och lek där ni hör hemma!denna sida är för SERIÖSA !
:) Har du varit på fl utanför "Barns funktionshinder"-sidorna?

Och folk är arga på Flashback. Familjeliv.se har ju som bekant ett litet "krig" mot flashback vars några få medlemmar brukar roa sig med att gå in under falska användarkonton och skriva "oseriösa" inlägg och sedan skriva om dem på FB. På FL ojar man sig otroligt, och på FB garvar de åt äkta prettotrådar de hittar på FL. Ett tag var FL-medlemmar förtvivlade över att de hittade kopior av sina bilder på sina bröst på flashback i trådar som letade upp ammande bröst och visades upp...

Nu önskar jag moderatorerna på FL all lycka till som ska ägna kvällen åt att rensa upp på FL från understimulerade flashbackares söndagsraid.

Kommentarer
Postat av: Nilla

men.. om du inte har internet.. hur kan du blogga?.. O__o

2008-01-21 @ 00:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0