¡A veces quisiera ser un angel!

Har ni hört One More Song med the Kelly Family? Jo klart ni har, den som är så fin. Det introt låter som jag känner. Tyckte att det var lite sorgligt när de åkte hemåt nyss. När de tryckte sig in i bilen och satte på sig säkerhetsbältena. Och syrran ville ha sin Plopp med sig. Och mamma oroade sig för väglaget.

Vi firade systern. Nu bara ett år kvar tills hon "får göra vad hon vill". Vi åt på grekiska, åt tårta och så fick hon sin present av mig och mågen hennes; 150 kronor till skolböcker i Etiopien. Hon får skylla sig själv när hon är så rättvisemärkt. Allt medan gubben jobbade och slet på lagret, vilket han för övrigt ännu gör. Nu är vi för övrigt utrustade med skrivare och kaffebryggare.

¡A Veces Quisiera Ser Un Angel!

Nu har även Johana tagit sina vingar och flugit hem till sitt latinamerikanska hem. Säkerligen efter en varm, tårfylld kram som avsked. Tyvärr hade de på något märkligt sätt tagit fel på datum, så istället för att vänta 6 timmar på flygplatsen i Madrid fick hon vara där i 18 timmar... Med 4 euro kvar på fickan efter internet och mat. Kewl.

Nu ska jag ägna Betapet och Malin 50 % av uppmärksamheten var. Med lite Kelly Family i bakgrunden, och kanske lite familjeliv och Metro "uppå" det.
Pöss.

Roses of Red - The Kelly Family
Med kanske världens töntigaste video.

One More Song - Kelly family
An Angel - Kelly Family

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0