"Det var hemskt" - internskämt läcks ut på blogg

"Det var hemskt"
EXKLUSIV INTERVJU
En av Nikis närmsta vänner, en väl ansedd källa, berättar idag för oss hur Niki under gymnasiets andra år brukade ha hemliga möten med elever ur naturprogrammet. De träffades ibland på den udda tiden 8.30 i ett litet rum med fönster, och ledaren höll föredrag alltmedan Niki lyssnade och antecknade. Mötena genomfördes ofta på ett krypterat språk som numer är utdött. "Bara detta är högst misstänkt", säger Greta Green, erfaren psykologstuderande termin 2. Efteråt hände det att Niki sa hej då till naturarna, och ibland skedde till och med dialoger under lättsamma former tätt följt av artiga skratt.
"Vi försökte övertyga henne om att det var fel att umgås med främlingar med biologi och matematik som främsta intresse, men det verkade hon inte bry sig om, det är så sant jag heter Hanna", säger den nära vännen som vill vara anonym.
En annan ur gruppen förklarade det som att "det var hemskt", och trots att hon menade sin missade buss imorse anar vi att hon absolut omedvetet mindes de ohyggliga händelserna med Niki hon länge försökt förtränga.
Vi kunde tyvärr inte nå Niki för en kommentar, men det ryktas om att hon än idag använder sig av matematik, bland annat när hon kontrollerar sin privatekonomi, t.ex. om det finns en tjugolapp till en fika idag med.
 
Imorgon: Vad gjorde Niki mellan klockan 14.14 och 14.23 i måndags? Konsum-anställda Ulla avslöjar.
JAN.JONSSON@AFTONBLADET.SE

Kommentarer
Postat av: Inte Niki

Du och Ulla har en stämning att vänta... *grr*

2008-04-17 @ 22:44:17
Postat av: Nilla

haha.. jag VILL faktiskt läsa fortsättningartikeln! skriv den hanna! :P

2008-04-18 @ 06:16:02
URL: http://eternalia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0