I kläm

Vi vill flytta in i helgen men den nuvarande hyresgästen kanske inte kunde lämna in nycklarna förrän på måndag sa områdesvärden. Samma måndag som vi i vår tur ska lämna in nycklarna. Och antagligen samma måndag som vår lägenhetsövertagare vill ha tillgång till vår lägenhet. När hinna städa? När hinna flytta ut - och in? Nä, det här måste lösas. Vi skulle vänta tills imorgon, tydligen ska områdesvärden dit då, så vi hoppas att det är som Micke (hyresgästen) trodde som början - att han skulle hinna flytta ut innan helgen. Jag kände mig något sviken som inte själv blev uppringd och meddelad, jag har ju haft intensiv telefonkontakt med honom, och så går han sådär bakom ryggen på mig och berättar enbart för områdesvärden om sina tankar och funderingar! Vi som spetsat in oss på att flytta kartonger redan imorgon, och köra släpvagnen på lördag och städa på lör-söndag. Alla som läser detta, och alla andra, får hålla tummarna för att våra planer inte söndertrasas!

La ni märke till hur många vi det fanns i texten ovan?


Ååå. Sen-sen middag. Vi (jag) körde ner till Säter på världens mest isiga väg, oplogat, mörkt, fattigt och makabert. Och på hemvägen var det plogat så Fyrvaktaren gleeeeed fram på motorvägen, den tönten, men jag fick i alla fall öva på min körning med halt vägunderlag. Jag blev salig över den vackert snöbelagda ingången hos grabbens pappa, att jag stannade litet extra ute och fotade.

image40

Min pojkvän är en datasupport och allmän installerare, enligt sin far. Under treeee och en halv låååång timme var vi där, medan cd-skivor byttes, datorer startades om och otaliga ifyllningar av ip-nummer och användarnamn testades. Allt slutade med en hopklappning av händer av den tålmodige sonen och orden "japp. nu är datorn klar. du får ringa glocalnet imorgon". För det var nåt fel på deras skiva... Jag satt mestadels och bläddrade i gamla DalaDemokrater. Och så såg vi lite på Rapport medan datorn tragglade. En rektor i Kungsängen har ju knivhuggits, och de filmade från min gamla gymnasieskola (!!!) av någon oförklarig anledning eftersom rektorn tillhörde en annan skola. Min gamla, sköra, omtyckta rektor intervjuades och lite bilder inifrån skolan visades.
Jag blev alldeles exalterad, och pep förtjust när korridorer, trappor och elever visades. Och lyssnade inte ett dugg på reportaget. För vem bryr sig om knasiga elever, när de filmar i ens gamla skola?!

Kommentarer
Postat av: Nilla

filmade de från UBG?? Det såg jag inte, och eve sa att det var ekhammar.. men det var det ju inte. tykte väl, för det är väl ingen kristen friskola :S

2007-11-30 @ 10:14:35
Postat av: Hanna

Jorå. De intervjuade Lisbeth och så några elever som jag inte kände igen. Beror kanske på vilken sändning man tittade. Men jag kände igen skåpen, korridoren och trapporna.

2007-12-07 @ 17:28:58
Postat av: Hanna

Jorå. De intervjuade Lisbeth och så några elever som jag inte kände igen. Beror kanske på vilken sändning man tittade. Men jag kände igen skåpen, korridoren och trapporna.

2007-12-07 @ 17:29:04
Postat av: Nilla

När jag läser min kommentar nu.. 2 år senare.. blir jag mörkrädd. Och självmordsbenägen.

2009-11-13 @ 14:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0